Hvad står vi for?

I Danmark arbejder tusindvis af dygtige professionelle hver dag med at skabe de bedste vilkår for samfundets børn, unge og voksne. Selskab for evidens og praksis har til formål at støtte op om dette arbejde ved at bidrage til, at den bedste viden, der eksisterer og skabes på området, kommer dem til gode.

Vi vil inspirere både praktikere og beslutningstagere inden for velfærdssektoren til at udvikle en evidensbaseret praksis. Evidensbaseret praksis er en proces, hvor praktikeren kombinerer aktuel bedste viden fra forskning med professionel ekspertise og etik samt med borgerens forudsætninger og præferencer i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af en indsats. På den måde skaber mødet mellem evidens og praksis de bedste handlemuligheder i en given situation. 

Vi tilbyder formidling af viden og erfaringer med udvikling af evidensbaseret praksis. Vi holder konferencer og andre faglige inspirationsmøder og fungerer som et mødested på tværs af professionerne. Institutionelle medlemmer får bl.a. adgang til gratis inspirationsoplæg om omsætning af viden i praksis. Via vores hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier informerer vi om vores aktiviteter og holder vores medlemmer opdateret om nye tiltag og ny viden.

Firma​

Selskab for evidens og praksis

CVR: 38260456

​Privatlivspolitik

Kontakt os​

E-mail: kf@evidensogpraksis.dk