Hvordan bliver man medlem?

​Vores medlemmer består af en blanding af kommuner, regioner, professionshøjskoler, faglige organisationer, forskningsinstitutioner, styrelser, konsulentfirmaer, interesseorganisationer og selvejende institutioner.

Vi er et fagligt selskab for alle med interesse for sammenhængen mellem evidens og praksis ift. det sociale og pædagogiske relationsbaserede arbejde med børn, unge og voksne.

​Vores medlemmer repræsenterer forskellige perspektiver og erfaringer, som tilsammen skaber en unik samling af engagement i velfærdsudvikling gennem evidensbaseret praksis. 

Hvad får man som medlem?

  • Rabat på deltagelse i arrangementer
  • Adgang til et netværk med fælles interesse for sammenhængen mellem evidens og praksis
  • Ny inspiration til at tackle faglige udfordringer:
    • Vi deler viden og inspiration og kommer gerne ud til vores medlemmer og holder gratis oplæg om evidensbaseret praksis og relaterede emner
    • Vi tilbyder gratis faglige forløb for offentlige organisationer - læs mere via linket til højre.

Hvad koster det?

Det koster årligt 4.750 kr. for et lille institutionelt medlemskab og 9.500 kr. for et stort (over 50 ansatte). Et individuelt medlemskab koster 500 kr. (250 kr. for studerende).

Kontakt os

Hvis du ønsker at blive medlem af Selskab for evidens og praksis eller vil høre mere, kan du benytte skemaet til højre. Du er også altid velkommen til at ringe til sekretariatet på 61331603.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores tilbud om faglige forløb for offentlige organisationer.
Forløbene er gratis for vores medlemmer.

Firma​

Selskab for evidens og praksis

CVR: 38260456

​Privatlivspolitik

Kontakt os​

​Telefon: 61 33 16 03

E-mail: info@evidensogpraksis.dk