Hvordan bliver man medlem?

​Vores medlemmer består af en blanding af kommuner, regioner, professionshøjskoler, faglige organisationer, forskningsinstitutioner, styrelser, konsulentfirmaer, interesseorganisationer og selvejende institutioner.

Vi er et fagligt selskab for alle med interesse for sammenhængen mellem evidens og praksis ift. det sociale og pædagogiske relationsbaserede arbejde med børn, unge og voksne.

Som medlem kan du og dine kollegaer deltage med rabat i de fleste af vores arrangementer, møde mange forskellige aktører med de samme interesser og udfordringer, være med til at præge debatten og få gratis oplæg om evidensbaseret praksis i egen organisation. 

Se vores tilbud om gratis faglige forløb for offentlige organisationer.

Hvis I melder jer ind i 2019, får I en ekstra gratis temadag eller fagligt forløb. 

Pris: Det koster årligt 4.750 kr. for et lille institutionelt medlemskab og 9.500 kr. for et stort (over 50 ansatte). Et individuelt medlemskab koster 500 kr. (250 kr. for studerende).

Vores medlemmer repræsenterer forskellige perspektiver og erfaringer, som tilsammen skaber en unik samling af engagement i velfærdsudvikling gennem evidensbaseret praksis. 

Hvis du ønsker at blive medlem af Selskab for evidens og praksis eller vil høre mere, kan du benytte skemaet til højre. Du er også altid velkommen til at ringe til sekretariatet på 61331603.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Selskab for evidens og praksis

CVR: 38260456

​Privatlivspolitik

Kontakt os​

​Telefon: 61 33 16 03

E-mail: info@evidensogpraksis.dk