Oplevelser i Marselisborg

3 steder at besøge i Marselisborg

Mangler du inspiration til flotte steder at besøge i nærheden af Aarhus, så skal du tage på en tur til Marselisborg. Marselisborg byder på mange flotte naturoplevelser trods sin lille størrelse. I dette opslag vil vi komme med vores tre bud på, hvad der er et besøg værd.

1. Den uendelige bro

Den uendelige bro er en smuk og kunstfuld bro i Marselisborg. Forestil dig en bro hvor du kan gå og gå uden nogensinde at nå enden. Den uendelige bro opstod tilbage i 2015 gennem en udstilling på ARoS. Da udstillede sluttede ønskede mange aarhusianere, at broen blev en fast del af stranden. Det var Aarhus Byråd enig i, og derfor blev broen permanent. Det er det perfekte sted at tage hen på en god gåtur. Og det kan klart anbefales. Der er også muligheder for en god middag lige ved siden af broen ved Varna Palæet.

2. Marselisborg Dyrehave

Et anden smukt sted at besøge i Marselisborg er Marselisborg Dyrehave. Dyrehaven dækker over 22 ha. i den nordlige del af Marselisborg Skov. Der er gode muligheder for picnic og en god gåtur, da der er mange store åbne områder. Tag gerne en pose gulerødder med på turen, da der går massere af sikavildt, dåvildt og vildsvin rundt. De er meget imødekommende, og du kan fodre dem med gulerødder. Husk derfor også altid at rydde op efter dig selv. Smid tingene i skraldespanden, dem står der mange af rundt omkring i haven.

3. Marselisborg Lystbådhavn

Det sidste sted vi vil anbefale i Marselisborg, er Marselisborg Lystbådhavn. Det er et helt fantastisk sted at gå rundt om sommeren. Denne lystbådhavn har plads til 450 lystbåde, så man kan gå rundt og se på alle de flotte både. Der er opholdssteder hvor man kan sidde og nyde en is, og hvis man ønsker at spise middag med den gode udsigt til, så er der også rig mulighed for det. Restaurant Martino ligger blandt andet i lystbådhavnen, hvor du kan nyde lækker italiensk mad og vin til en dejlig udsigt.