Biopejse

Derfor skal du have en biopejs i dit hjem

Boligindretning skal være hyggelig og indbydende. Men hvordan skaber man den stemning? Det kan der være mange forskellige løsninger på. Nogen mener det bliver hyggeligt, hvis det er rummeligt og simpelt indrettet. Andre mener det skal være ældre møbler, som giver en antik og hyggelig indretning. Alle har ret på hver sin måde, eftersom vi oplever den hyggelige stemning ud fra forskellige kriterier alle sammen. Men her kommer vores bud på hvorfor, du burde overveje at investere i en biopejs til dit hjem.

Indretningsmulighederne er uendelige

Flammer og ild vil rigtig mange nikke genkendende til skaber en hyggelig stemning. Med en biopejs kan du opnå flotte flammer fra bioethanol. Bioethanol fremstilles med restafgrøder, og er næsten 100% rentbrændende. Det betyder, at der ikke kommer røg, aske, sod eller andre partikler. Derfor kan du indrette en biopejs uden at have en skorsten, hvilket giver dig uendelige muligheder for at finde det perfekte sted til biopejsen.

En biopejs er rigtig moderne og er ofte indbygget i ny boligbyggerier. De har nogle utrolig smukke flammer, og kan både bruges i en rumdele, den ene side af en væg eller som tunnel-biopejs gennem en væg. Indretningsmulighederne er uendelige med en biopejs.

Hvad med den traditionelle brændeovn?

Har du allerede en skorsten på dit hus, så kan du selvfølgelig også gå den traditionelle vej. Med det menes der, at den klassiske brændeovn også er super hyggelig med smukke flammer. Det er en vurderingssag afhængig af hvordan dit hus er, og hvordan det er indrettet. Med en almindelig brændeovn bliver den optændt med træ. Modsat biopejse så kræver brændeovne en skorsten, hvilket gør det sværere at indrette med brændeovnen præcis som man vil. Det sætter automatisk nogle begrænsninger, da en skortsten ikke er til at flytte.

Så overvej om du ikke skal investere i en biopejs for at skabe de hyggeligste omgivelser. Det er meget moderne, og vil helt sikkert give nogle gode kommentarer med fra besøgende gæster.