Gul paraply med pang farvet skærm

I efterårsmånederne, i vort dejlige land Danmark, er paraplyen et af allervigtigste elementer at have på sig altid. Du ved aldrig hvornår den hele store byge, rammer lige præcis over dig, og så er det meget fordelagtigt, at kunne hive sin gul paraply op ad tasken og undgå at blive alt for våd. Denne gule paraply er bygget til at kunne modstå de kraftigste regnbyger, som man kan støde på ude i det danske land.

Ved køb af den gul paraply med ekstra flot sort håndtag kan du afskærme både for dig og dine ny købte varer. Paraplyen er af høj kvalitet og kan modstå kraftige regnbyger, desuden er paraplyen bygget med et metal skaft, som gør den lækker at holde på. Derudover lukker du paraplyen med en lækker velcro lukning – der gør det let at samle paraplyen sammen. Den gule paraply er fremstillet med en diameter på 103 cm, og er udelukkende lavet af materialer polyester og metal. Desuden vejer paraplyen kun 450 g.

Denne kvalitets paraply, kan du hos Paraplybutik få til en fordelagtig pris under 200 kr. Derudover kan du med fordel gøre benytte butikkens gratis fragt med GLS til pakkeshop.

God gul paraply glem aldrig paraplyen fx på golfbanen

Alle golfspillere kender til det. Du har en dejlig dag på banen – solen skinner og du spiller godt. Men pludselig begynder skyerne at trække sig sammen, og det bliver mørkere. Før du ved af det, så pisker regnen ned over jer, og i står midt ude på et hul. Der er flere hundrede meter til nærmeste læ, og alt bliver vådt. Du bliver våd, tasken bliver våd og køllerne bliver våde og det er ikke særlig fordelagtigt at spille med våde skafter på golfkøller – de bliver hurtigt glatte. Derfor er det så vigtig altid at have sin gul paraply med på banen. Med sådan en gul golfparaply fra Paraplybutik, går du aldrig galt i byen. Denne paraply kan modstå kraftigt regn, samt lægges sammen, således at du uden problemer kan lægge den ned i din golfvogn eller i din paraplyholder på din golfvogn. Så er du altid på den sikre side med hensyn til vejret. Du skal nu ikke længere traske igennem med vådt tøj og våde golfkøller.

Gul paraply stor og let paraply på kun 450 gram

Det er ikke kun når du skal på arbejde, at det kan være en god ide at have en paraply i bagagerummet. Til mere festlige lejligheder kan det også være smart at kunne tage en stor paraply frem, hvis I er så uheldige, at det regner når der for eksempel er firmafest. Med en stor gul paraply undgår du, at make-up, sko og kjole bliver ødelagt af regndråber.

Informationer om paraplyen.

Den har en diameter på 103 cm.

Vægt = 450 gram.

Materiale Metal og Polyester

Denne paraply fået også i en lysegrøn, lyse blå, pink, rød sort m.fl. udgaver, dem kan du finde ved at klikke her.

Stor gul paraply finder du her passer lige til en tur i byen, eller en tur i skoven den skal nok holde dig tør i regnvejr.