Restaurant

Fantastiske spisesteder i Aarhus

Skal du på første date, have kæresteaften, have en god veninde eller familien med ud at spise? Så læs med her. Vi har nemlig samlet en række gode restauranter, så du kan blive inspireret til, hvor I skal tage hen. Bon appetit!

Den Lille Kro

Er I til klassisk dansk mad? Så skal I tage på Den Lille Kro. Restauranten emmer af charme og stemningen er autentisk og hyggelig, samtidig med at maden er i absolut topklasse – på den der charmerende, nede på jorden-agtige måde. Maden er naturligvis lavet fra bunden, og du får den fuldstændig, som mor laver den hjemme i køkkenet. Få serveret stegt flæsk, tarteletter eller noget tredje og nyd en dejlig aften i autentiske omgivelser.

Du finder restauranten her:

Nørre Allé 55

Martino

Skal vi bevæge os lidt væk fra det danske køkken, kan I med ro i sjælen sætte jer på restaurant Martino. Her får I serveret gode italienske retter i smukke omgivelser. Nyd en fantastisk pizza mens du kigger ud over Aarhus bugten – og bliv fortryllet af den magiske, maritime stemning, mens du spiser. På restauranten kan du både få serveret social dining-menuer i forskellige størrelser, eller du kan vælge a la carte. Skal restaurantbesøget foregå om morgenen, serverer Martino også en formidabel brunch.

Du finder restauranten her:

Marselisborg Havnevej 46 B

NorR

Til sidst anbefaler vi restaurant NorR i Marselisborg Lystbådehavn. Med inspiration i den nordiske madkultur byder restauranten på mad med nordiske smagsnuancer, og de gendanner nationale retter og giver dem et ny-nordisk touch. Råvarerne er naturligvis i top – og ligeså er stemningen i restauranten. Med flot udsigt kan du nyde et godt glas vin til din nordiske salat, og du vil med garanti huske dit besøg i restauranten i mange år.   

Du finder restauranten her:  

Marselisborg Havnevej 46 D