Bestil din julefrokost tidligt på året og sikre at du får den bedste aften

Julen nærmer sig, og vi kan ikke vente. Der er så mange gode ting ved julen, som vi glæder os til, især de dejlige julefrokosterne. En dag med familie og venner, hvor I hygger, spiser lækker mad, har sjov sammen og måske konkurrerer lidt. Det er måske for tidligt at tænke på at planlægge din julefrokost, men jeg kan fortælle dig, at det er bedre at bestille i før tid end at komme for sent.

Tag til Maximum Aalborg og få en lækker julefrokost

Aalborgs nye underholdningscenter byder også på en grillrestaurant, der kan rumme mere end 200 personer ad gangen. Restauranten holder en klassisk julebuffet med en perfekt julemenu fyldt med julefavoritter. Flæskesteg, juleand, medister og risalamande for bare lige at nævne et par stykker.

Aalborg kan være vært for din årlige julefrokost med familien eller arbejdet så du kan nyde en lækker buffet, god livemusik, efterfulgt af sjov underholdning, da du kan prøve en række aktiviteter fra Maximum. Du løber i hvert fald ikke tør for ting til underholdning i Aalborgs megacenter.

Hvem skal spille musik I Maximum Aalborg

Aalborg er i år vært for et kopibandet, som sørger for livemusik til julefrokosten. Du kan lytte til dem 25. og 26. november, 2. og 3. december og 9. december og den 10. december i Aalborg. Livemusik er ekstremt populært til julefrokosten, fordi det skaber en god stemning. Bandet har optrådt mange shows gennem årene og er kendt for at være fyrre op for en stor fest med rockhøjdepunkter af klassiske sange.

Hvilke forlystelser du kan forvente

Escape room er en af ​​de største og nyeste aktiviteter, som årets julefrokost kan se frem til. Med mere end 5 escape rooms i Aalborg kan hele arrangementet samles og prøve. Escape room kræver meget teamsamarbejde for at kunne løse de mange gåder i god tid.

Cube-udfordringen med over 30 forskellige rum, hvor du konkurrerer mod alle, vil også helt sikkert tænde atmosfæren, da kun ét hold kan slå dem alle. Så vælg disse hold med omhu og gør dig klar til en dag fyldt med god mad, stemning og julehygge.

Virtual reality er også en ny og spændende forlystelse som dit arrangement helt sikkert skal prøve til julefrokosten. Med plads til 12 personer kan i træde ind i et virtuelt univers og opleve hvor virkeligagtig den virtuelle verden er blevet.

Hvis det lyder som noget du vil vide mere om, så kan du læse om julefrokosten her