Tech-aktier er stadigvæk populære, og du kan være med

Tech er det helt store sammen med kryptovalutaer. Mange snakker om det, og mange har faktisk investeret i det. Investerede man i det i starten af året, så er det ikke gået så godt. Mange tror dog stadigvæk, at der er en fremtid i det. Derfor investerer de i det. Spørgsmålet er bare, om du også burde gøre det. Denne her artikel kommer til at handle om, hvilke overvejelser, du kan gøre dig inden du foretager en eventuel investering.

Sådan kommer du i gang med investering

Du kan komme i gang med investeringer ved at oprette en konto på en hjemmeside, hvor du kan handle. Der findes mange hjemmesider eller platforme, og det kan være en jungle at navigere rundt i dem, fordi de egentlig kan det samme, men alligevel differentierer dig sig fra hinanden ved hjælp af markedsføring. Du kan klikke her for at se en god guide til hvordan man investerer i både kryptovalutaer, ædelmetaller og meget andet. Du skal bare vide, at du meget nemt kan blive fristet til at kopiere andres handler på de sociale platforme, men det skal du helst gøre med eftertanke. Gør man ikke det, så tager man en risiko, som ikke er kalkuleret. En risiko bør som udgangspunkt altid være en kalkuleret risiko.

Hvorfor er tech-aktier så populære

Denne type aktie er meget populær, fordi der har været store værdistigninger, og disse virksomheder er blevet de største i verden på meget kort tid. Derudover er det produkter og ydelser, som vi alle anvender i dag. Mange professionelle siger, at man burde investere i ting, som man selv bruger – fordi hvis man selv bruger det, så må det være en god forretningsmodel. Kigger vi på de sociale medier, så har de ikke nødvendigvis en forretningsmodel, som gør, at de tjener penge. Mange bløder, men på sigt vil de kunne tjene penge, det mener investorerne i hvert fald. Hvis dette ikke var tilfældet, så ville aktiekursen være meget lavere. Kigger vi på Facebook som et konkret eksempel, så kan der her nævnes, at det tog dem noget tid, før de begyndte at hive en masse penge hjem – og de prøver hele tiden at lave om på deres forretningsmodel, så de tjener endnu flere penge. Dette er godt for investorerne, og hvis du køber en aktie i Facebook, så er du jo egentlig også investor i Facebook (og dermed også medejer af virksomheden). Facebook er blot ét eksempel på en tech-aktie, som er meget populær i Danmark. Derudover er der selvfølgelig også kryptovalutaer, som er en teknologi i sig selv, hvor man kan nævne proof of stake som en af de nye ting.