Evidens for SEO

Er der evidens for at SEO virker i praksis?

Man hører ofte, at man ikke kan garantere, at SEO kommer til at have en effekt. Det er vigtigt, at man bider mærke i ordet “garantere”, fordi det er et stærkt ord. Man kan godt garantere, at en kuglepen kommer til at falde ned fra himlen, hvis man kaster den op – ellers er der noget galt. Det er dog svært at garantere, at ens placering på Google bliver bedre på grund af nogle backlinks. Alligevel er der mange ting, der tyder på, at der i mange tilfælde er en eller anden form for effekt. Hvis det ikke gav en effekt, så ville folk ikke pumpe penge i det.

Mange har testet det, og det ser ud til at virke

Folk vil selvfølgelig altid prøve at få flere kunder til ens forretning, og så har man løbende fundet ud af, at der er mange penge at hente, hvis man ligger nummer 1 på Google. Herefter har man prøvet alle mulige ting, som skal gøre, at man kommer til at ligge højere. Folk har gjort det uafhængigt af hinanden, og langt de fleste er enige om at det er indhold og backlinks, der er nogle af de vigtigste parametre. Da begge disse ting er en del af SEO, så kan man godt sige, at SEO “virker”. Det virker dog i varierende grad afhængig af, hvordan man gør det, og hvor man gør det. Derfor skal man måske passe på med at garantere ting og måske holde sig til “typisk”.

Hvordan gør man det så på en billig måde, det der SEO?

Kan du finde ud af at skrive tekster, ja så kan du jo selv skrive din hjemmesides indhold og optimere på den måde. Har du ikke noget imod at skrive de såkaldte “SEO artikler”, så kan du lave meget billig linkbuilding. Tekster skal nemlig skrives manuelt og af mennesker, og dette er relativt dyrt i lande som Danmark, hvor lønnen er høj i forhold til i nogle engelsktalende lande. Engelske tekster plejer derfor at være billigere. Tilbage til de danske artikler. Hvis du har mod på at skrive dem selv, så hop ind på BilligLinkbuilding.dk, hvor du kan finde udbydere af linkbuilding platforme, hvor du får lov til at udgive artikler på deres hjemmesider med henblik på at lave backlinks til din egen hjemmeside. Dette kalder man også for off-page SEO. Du kan også supplere med nogle gratis links fra fora og lignende.