Her er det nyeste, som du kan bruge til din forretning

Din forretning sover nok aldrig, og hvis du heller ikke selv gør, så er det bestemt ikke en god ting. Der er mange gode måder at automatisere hele forretningen på – eller i hvert fald dele af den. Dette kan medføre, at du kan sove godt om natten og få mere tid til din familie. Du tænker måske, at det ikke er så relevant for din egen forretning, at man snakker om at automatisere Auting, fordi du måske ikke har en tech forretning. Dette behøver man dog overhovedet ikke at have, fordi alt kan nærmest automatiseres, hvis man har noget som helst med administation at gøre, og det har de fleste virksomheder. Faktisk kan du ikke have en virksomhed uden at lave nogen former for administration, men det kan godt være, at du allerede har outsourcet det til en anden, og derfor kan du ikke komme i tanke om noget.

Automatiserede betalinger

Med automatiserede betalinger skal du ikke opkræve dine kunder manuelt, og så kører alle betalinger, som ordet antyder, automatisk. Dette punkt er nok mest relevant for dem, der har en forretning, hvor kunderne betaler med kreditkort eller andre kort, og der skal de så sørge for at opkræve penge for et abonnement eller lignende. Her kan du få systemer til at gøre det for dig, og så skal du ikke tænke på det. Hvis dine kunder glemmer at betale fakturaer, så kan du prøve at få dem til at tilmelde sig PBS (eller betalingsservice), og så kører det også automatisk for dem. I disse dage er det også blevet populært for folk at betale med de såkaldte bitcoin kort. Disse er dog helt almindelige kreditkort eller debitkort, hvorfra man kan bruge sin kryptovaluta. Det lyder mere kompliceret, end det egentlig er. Har du et velfungerende system, så skal du altså ikke foretage dig noget.

Nu hvor vi allerede er inde på kryptovalutaer, så kan du som virksomhed måske tjene flere penge ved at tage imod det som betalingsmiddel – eller ved at investere noget af overskuddet i en kryptovaluta som eksempelvis ethereum, som mange danskere efterhånden har investeret i. Der er ikke så meget, man skal vide, før man investerer. Dette er dog ikke en god ting! Du skal vide så meget som muligt inden en eventuel investering, så du kun laver fornuftige investeringer. Vi skriver dette, fordi der er en vis risiko forbundet med disse typer af investeringer, og dette skal du kende til. Investering er altid på eget ansvar, og vi kommer ikke med anbefalinger.