3 grunde til at vælge massage til din virksomhed

En fast massageordning i din virksomhed tæller som et sundhedstiltag, og det kan der være mange fordele ved. Det kan blandt andet være med til at styrke medarbejdernes trivsel, velvære og forebyggelse og spændinger. Herunder har vi samlet de bedste grunde til, at du skal vælge en firmamassage. Er du i tvivl om, hvorvidt det vil give mening for din virksomhed? Kontakt din lokale massør og hør om mulighederne ved en firmamassage.

Forebyg arbejdsskader

… og afhjælp arbejdsrelaterede skader. Stress i kroppen opstår ofte ved, at vi gentager de samme, ensidige bevægelser hver dag på arbejdspladsen. Det kan være alt fra tungt fysisk arbejde til mere stillesiddende ved et skrivebord. Det er derfor vigtigt at forebygge skader. Massage er med til at forebygge skader ved at massere både bindevæv og muskler, hvor man kan mærke efter, om der er spændinger i kroppen. Er skaden allerede sket? Så kan massage virke smertelindrende og det kan også fremskynde helingsprocessen for kroppen. Det er derfor et stort plus for arbejdspladsen at have en fast massageordning, hvor medarbejderne bliver set.

Tilpasset din arbejdsplads

Massageordninger på arbejdspladsen kan på mange måder tilpasses jeres behov. Lige fra, hvornår det rette tidspunkt på ugen og dagen til, hvor ofte det skal finde sted. Måske giver det mening at komme to gange om ugen og så tage medarbejderne i etaper i stedet for at køre alle igennem på én dag. Desuden er massagen skræddersyet de behov, der er på arbejdspladsen. Er det en fysisk krævende arbejdsplads, så vil massørerne tilpasse massagen, så den passer til jeres medarbejdere. Desuden kan den også betales på flere måder både ved at trække ordningen over bruttolønnen eller om der skal være delvis selvbetaling eller fuld firmabetaling.

En økonomisk gevinst

Først og fremmest kan massageordningen trækkes fra i skat. Det sker som følge af, at der er nogle skattefordele ved at etablere en sundheds- eller massageordning i sin virksomhed. Derudover er der selvfølgelig det langsigtede økonomiske perspektiv. Ved massage vil du sandsynligvis opleve en forbedring af sygdomsfraværet i din virksomhed, da massagen kan være med til at forebygge arbejdsskader. Den er også med til at lindre psykiske problemer som stress og depression, så du vil også kunne nedsætte fraværet på den måde og få det absolut bedste ud af dine medarbejdere. Så det er bare at kontakt en massørvirksomhed i nærheden af dig for at høre om alle mulighederne.